Site logo
Beskrivelse

Athenas er Norges ledende foredragsbyrå og et av Europas største, og har vunnet flere priser som årets foredragsbyrå.
Vi arbeider både i Skandinavia og utlandet, og har i alle år hatt fokus på gode foredrag og gode opplevelser for kunden.

Vi har vært på markedet i mer enn 10 år, men har stadig entreprenørskapets nysgjerrighet på hvordan vi kan fornye og forbedre markedet til fordel for arrangører i hele verdenen. I 2020 ble vi Gaselle-bedrift for sjette år på rad.

Vi er glade for å kunne hjelpe til med flere tusen foredrag årlig.
Denne erfaringen bruker vi til å samarbeide med våre kunder om å velge den rette foredragsholderen, konferansieren eller underholdningen hver gang.

I Athenas er vi opptatt av å skape gode arbeidsplasser og stimulere til arbeidsglede og motivasjon i arbeidslivet, og våre foredragsholdere er daglig på jobb rundt om på ulike arbeidsplasser for å spre inspirasjon og kunnskap om nettopp dette, samt innenfor flere andre emner som for eksempel endringer, teknologi og ledelse.

Vi samarbeider med flere av verdens største virksomheter, men også med kommuner, sykehus, skoler, kirker, foreninger, biblioteker og små virksomheter. Nettopp denne bredden betyr alt for oss.

Athenas representerer noen av landets største foredragsprofiler – både innenfor ledelse, motivasjon, kommunikasjon, stress, organisasjon, politikk, kultur, litteratur og langt mer. Det er gjennom disse kompetente menneskene vi kan sikre den gode opplevelsen for våre kunder.

Adresse
Kontaktskjema

  • No comments yet.
  • Add a review

    Kanskje du også kan være interessert i