Site logo
Beskrivelse

Augestad Håndverkskonditori AS er firmaet til konditor Hege Augestad.
Her jobber hun alene med å produsere Oslos beste makroner, moussekaker, terter og brownies. Til jul og påske lager hun også sjokolade.
Alt er håndlaget. Navnet "håndverkskonditori" handler om å bruke håndkraft og ordentlig mat som ingredienser, framfor hjelpemaskiner og ferdigmikser.

Smak er det aller viktigste for Hege. Hun bruker mye tid på å utvikle de smakene som skal være i sesong, og vil heller ha enklere kreasjoner som smaker fantastisk, enn maksimalistiske verk med overdådig pynt og lite smak.

Augestad er en historie om at veien blir til mens man går, og en historie om å følge drømmen sin.

"Etter fullført bachelor ernæring kjentes det som jeg stod på stedet hvil. Det var ikke lett å få relevant jobb, og jeg var ikke engang sikker på om jeg passet inn i fagmiljøet. ⁣"
⁣⁣
Å snu slik på flisa var dog ikke lett. Jeg var redd for at andre med ernæringsbakgrunn skulle vise meg ryggen og se på meg som en sviker. ⁣⁣
⁣⁣
Men innerst inne hadde jeg en lidenskap for søtsaker og gode smaker. Jeg ville bare bli dødsgod til å lage kaker, sjokolade og alt som er godt.
Og jeg ville gjøre det skikkelig. ⁣⁣
⁣⁣
Høsten 2015 begynte jeg i læra, etter en liten svipptur innom tv-skjermen på Hele Norge Baker.⁣
Læretida kjentes lang og intens, men sommeren 2018 var svennebrevet på plass med beste karakter.⁣⁣
⁣⁣
Jeg har ikke angret et minutt på at jeg tok dette valget!

Jeg var heller aldri i tvil om at jeg skulle starte for meg selv. Augestad Håndverkskonditori AS så dagens lys umiddelbart etter fullført konditorutdannelse."⁣

Hege Augestad tok bachelor i ernæring på Atlantis Medisinske Høgskole i 2013. I 2015 begynte hun i læra som konditor, og har erfaring fra Nobel Catering, Hotel Bristol og Grand Hotel.

Artikkel fra Bakeri.net: https://www.bakeri.net/fra-ernaeringsfysiolog-til-konditor/

Adresse
Kun booking
Kun booking
  • Mandag

    Kun booking

  • Tirsdag

    Kun booking

  • Onsdag

    Kun booking

  • Torsdag

    07:30 - 15:30

  • Fredag

    07:30 - 15:30

  • Lørdag

    Kun booking

  • Søndag

    Kun booking

  • 20. april 2024 07:23 local time

Kontakt oss

  • No comments yet.
  • Add a review