Site logo
Beskrivelse

Brutus på Tøyen er en restaurant og nisjevinbar etablert i 2016.
Her får du naturlig vin og naturlig mat – kun råvarer og produsenter de har troa på. Grillukten fra Brutus er umiskjennelig idet du tråkker på sykkelen oppover Åkerbergveien og tar en tørn inn mot brosteinen i Eiriks gate.

– Vi var det første vinstedet med utelukkende naturvin her i Oslo. Vi har fortsatt – helt objektivt sett – det stedet med det beste utvalget, sier daglig leder Hans Petter Hval.

 

Rettene skal være basert på lokale eller norske råvarer og produkter. I tillegg sørger de for å sanke det de kan når det er sesong, enten det er sopp, hylleblomst, kvann eller geitramsl.

– Vi er filosofifri når det kommer til maten vi serverer. Det du får på tallerken er det vi har lyst til å lage, enten det grilles, stekes eller syltes. Maten skal matche vinen vi serverer, og da er det fint å ikke ha noen merkelapper.

– Vi er ikke noe «hipsterbule», her skal vi ha det hyggelig. Brutus er en nabolagsrestaurant for de som bor på Tøyen, en destinasjon for matglade turister og et perfekt sted for deg som ønsker å drikke god vin. Marcus Junius Brutus, han kompisen til Cæsar, var tross alt av plebeiisk slekt. En vanlig fyr.

Sees!

 

Sosiale medier
Antall gjester

100

Anledning

Bedriftsarrangement, Bryllup, Bursdag, Fest, Firmaarrangement, Firmafest, Jubileum, Julebord, Kick Off, Middag, Sommerfest, Lunsj

Vi tilbyr

Økologisk, Vegetar / Vegansk, Bistro

Kontakt oss

    Adresse
  • No comments yet.
  • Add a review