Beskrivelse

Hos oss på Louise har vi lange tradisjoner med å arrangere eventer. Alt fra forretningsmøter til konfirmasjoner og bryllup.

Vi har totalt 3 forskjellige chambre som enkelt kan justeres til to eller et stort rom. På den måten har vi mulighet til å tilpasse ditt arrangement, enten dere er 10-20 personer eller 200. Vi har også muligheter til å avgrense deler av restauranten skulle det være av interesse. Lokalene er fult utstyrt med høyttaler, mikrofon, lærret etc. Send oss gjerne en mail med deres ønsker, så gjør vi vårt beste for å tilpasse oss etter de.

I disse Covid-19 tider har Louises store lokaler vist seg å være en stor fordel når det kommer til å arrangere møter, her kan man sømløst holde god avstand mellom gjester.
Vi har også egne innganger som kan bli brukt for å avgrense kontakt med resten av restauranten. Vi tar smittevern på alvor og lytter selvfølgelig etter skulle dere ha ønsker om ekstra smittevern, som eksempelvis mer enn 1-2 meter avstand mellom gjestene.

 

Adresse

Stranden 3, Oslo, Norge

Sosiale medier
Lokaltype

Restauranter

Antall gjester

1000

Anledning

Bedriftsarrangement, Bryllup, Bursdag, Dåp, Fest, Firmaarrangement, Firmafest, Jubileum, Julebord, Kick Off, Konferanse, Konferanse og middag, Konfirmasjon, Middag, Møte, Møte og middag, Sommerfest

Mat og drikke

Utleier tilbyr matservering, Utleier tilbyr drikke

Video
Kontakt oss

  • Ingen kommentarer..
  • Legg inn en anmeldelse