Site logo
Beskrivelse

Siden august 2013 har jeg drevet cateringfirma Mattis Mat fra et stort produksjonskjøkken i Jegerveien 4, på Ris i Oslo.

Mattis Mat har hatt ansvaret for utallige selskapeligheter for privatkunder og firmakunder. Det er alltid hyggelig at kunder ringer eller sender mail for å høre om vi kan hjelpe, enten det er for store eller små anledninger. Fokuset ligger alltid på å gi best mulig løsning utefra kundens ønsker, enten det er bryllup eller en liten sammenkomst med venner. Firmaet er opptatt av nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet, derfor blir menyene ofte endret og forbedret.

Drivkraft
Nysgjerrighet, nyskaping og kreativitet har med tiden gjort at signaturbuffeten (buffet original) har blitt en svært populær meny til de fleste anledninger. Det har alltid vært et ønske å lage fantastisk mat med de beste råvarer, men også få kundene til å smake noe nytt på en morsom måte. Med tiden ble flere retter laget også utenfor ordinære skåler og fat etter mye testing. I dag får du levert menyer som serveres utefra en bjørkestamme, asparges som ligger i en krukke med jord (sprøtt rugbrød), fiskestang som menyskilt og flere buffet-retter som blir levert i miniporsjonsformer.

"Med stor interesse for å lage mat og smake på alt av nye retter startet jeg å lage mat for bekjente, venner og familie som 14-åring."

Det har alltid vært viktig å kunne minimalisere bruken av engangsemballasje.
Derfor leveres alt som standard på flotte fat og skåler. Både for miljøet og opplevelsen av måltidet. Med tiden har fokuset blitt større på å ta miljøvennlige valg som å minimalisere matsvinn, tilby veganmenyer og retter med mye grønnsaker, frukt og bær samt velge leverandører med samme ønske.

Som en av få leverandører leverer vi på porselensfat og noen retter i kreative porsjonsformer.
Kaldmat blir satt utover ditt buffetbord i riktig rekkefølge med tilhørende menyskilt for hver rett, samt et større skilt med nøye allergenoversikt av sjåfør. Varmmat kommer helt varm og klar i fine former i en varmekasse.

​Lidenskapelig opptatt av å levere mat, ta kontakt for en hyggelig prat eller send en mail, så for du hjelp. Vi snakkes!

Adresse
Kun booking
Kun booking
  • Mandag

    Kun booking

  • Tirsdag

    Kun booking

  • Onsdag

    Kun booking

  • Torsdag

    Kun booking

  • Fredag

    Kun booking

  • Lørdag

    Kun booking

  • Søndag

    Kun booking

  • 20. april 2024 04:13 local time

Kontakt oss

  • No comments yet.
  • Add a review