Site logo

Lyd, lys og bilde

Trenger dere lyd, lys eller bilde til deres arrangement?

Trenger dere en proff aktør til å sette opp lyd, lys og kanskje en storskjerm til dere? Kanskje dere ønsker å leie ustyr og sette det opp selv? Ofte eier man ikke slikt utstyr selv. Da er det veldig greit at man enkelt og greit kan leie dette når man trenger det, eller få noen til å sette det opp. God lyd og flott lys, setter som oftest en fin ramme rundt arrangementet / selskapet man skal gjennomføre. 

Bryllup, konfirmasjon, firmafest, lansering, fest på lokalet, sceneshow… Det er mange som trenger en aktør til å bistå med å klargjøre til et flott arrangement. På Eventguiden har vi kvalitetssikret samtlige leverandører. Du får profesjonelle aktører som har vært i bransjen lenge. Klikk deg inn på nærmeste storby og sjekk hvilke leverandører som leverer lyd, lys og bilde i ditt område.

IMG_0453-1024x768-2.jpg
Bryllup-Vielse.jpg
1-1-2.jpg
q0DhDIB8SoG04sDZ4858RQ_thumb_20537.jpg

Musikk, lysshow eller kino?

På noen utleielokaler finnes det allerede ustyr som kan brukes. Men, ønsker dere en profesjonell ramme rundt deres selskap / arrangement kan det være en ide å leie inn de som kan det de driver med. God lyd, flott lyssetting og kanskje et par storskjermer. Det finnes utallige muligheter og mye forskjellig utstyr. Ta kontakt med en leverandør i dag. Sammen finner dere ut hva slags lyd, lys og bildeløsning dere kan ta i bruk. 

Lykke til med arrangementet!

Finn leverandør i din by