Site logo

Selskapslokale

på utkikk etter et selskapslokale?

Det å finne det riktige selskapslokale er for mange den viktigste og kanskje vanskeligste oppgaven. Hvor mange gjester har dere invitert? Ønsker dere å gjøre det meste av jobben selv, eller leie et lokale hvor leverandører står for det meste? Matservering, lyd & lys, bordsetting, bar? Forskjellige arrangement/selskap passer ikke til alle steder. 

På Eventguiden finner du raskt frem til et passende lokale for deres arrangement/selskap. Du vil raskt kunne se hva som tilbys av tjenester, hvor mange gjester det er plass til og se noen bilder av tidligere fullførte arrangement/selskap. På den måten er vi sikre på at dere raskt finner et passende selskapslokale i deres område. 

IMG_0453-1024x768-2.jpg
Bryllup-Vielse.jpg
1-1-2.jpg
q0DhDIB8SoG04sDZ4858RQ_thumb_20537.jpg

Bryllup, konfirmasjon, vennefest?

Ikke alle lokaler passer til alt. Leie en bar til vennegjengen eller afterwork for kollegaene? Kanskje låvefest eller et slott til bryllupet? Vi har samlet alle utleielokaler i ditt område. Du kan enkelt ta en titt å se bilder som vil inspirere. Når du har funnet et passende lokale er det bare å ta direkte kontakt for å se om deres dato er ledig. 

Lykke til med arrangementet!

Finn et selskapslokale i din by