Site logo

Catering

Trenger du catering til ditt selskap?

Skal du arrangere et selskap? Mange velger å kontakte et cateringselskap som står for maten. Hvorfor bruke flere timer på planlegging, innkjøp og kokkelering når du kan få nydelig mat servert på døren? På Eventguiden finner du dyktige og seriøse cateringselskaper som tar deg som kunde på alvor. De forskjellige leverandørene kan levere den maten du ønsker til den tiden du må ha det. 

Det finnes utallige leverandører som tilbyr mat. På Eventguiden har vi gjennomført en kvalitetsikring av leverandørene, så du trygt kan benytte deg av deres tjenester. Vi har samlet de fleste cateringselskapene i Norge, så du får en fullstendig og god oversikt. 
Velg din nærmeste storby under og se hvilke selskaper som tilbyr cateringtjenester i ditt område. Kos dere med maten!

Hva tilbyr et cateringselskap?

Det finnes et vidt spekter av cateringselskaper / cateringbyrå. Noen store, noen små, noen som spesialiserer seg på en type mat/arrangement, noen tilbyr også pakkeløsninger med alt fra mat, musikk, lokale osv… Det er viktig å finne et cateringselskap som passer for ditt/deres behov. Alle cateringselskapene som ligger oppført på Eventguiden har skrevet litt om seg selv og gir en pekepinn på hva de tilbyr av tjenester. 

Vi har Norges største samling av cateringselskaper, så vi er ganske sikre på at dere finner rette folk til jobben gjennom oss. 

Lykke til med selskapet!

Finn et cateringselskap i din by